nlc.hu
Sztárok

Emilio 74 kilót fogyott

Emilio már 74 kiló mínusznál tart: “Jól haladunk, de még az út elején vagyunk!”

Drasztikus életmódváltás volt ez Emilio családjának, az eredmények azonban őket igazolják.

Már év elején látszott, hogy Emilio fogyott, az önkéntes karatén óta viszont elképesztő a változás. Most az nlc-nek mesélt a zenész arról, mi történt az elmúlt hónapokban. 

“Bár a karantén alatt rengeteget főztünk, szerencsére nem híztunk, amennyire tudtunk, odafigyeltünk. Viszont a rengeteg otthonlét után éreztük, hogy változtatnunk kell, hiszen alig mozogtunk! Szeretünk jókat enni, szinte mindent megadtunk a gyomrunknak, amit megkívánt, de az egészségünk érdekében ez nem lehet mindig így.”

Ahogy a sztár rajongói is tudják, Jellinek Tina imád sütni-főzni, és ezt nagyra értékeli a családja. Az elmúlt időszakban éppen ezért sok új szokást honosítottak meg otthon.

“Most nincs lecsós nokedli, marhapörkölt, helyette van heti 3-4 edzés, alkalmanként másfél óra a konditeremben, vitaminok, visszafogott táplálkozás és semmi, de semmi esti kajálás, éjszakai nasi. Nagyon sokat jelent számomra, hogy Tina támogat mindenben, hálás vagyok, hogy az életmódváltásban is mellettem áll. Ő is keményen dolgozik, hogy olyan formája legyen, amelyben még jobban érzi magát. Sőt, Vivike is velünk sportol, így az edzés egy remek családi program lett nálunk!”

Emilio és lánya, Vivi márciusban

Emilio és lánya, Vivike márciusban (Fotó: Instagram)

Emilio felesége már korábban drasztikus módszerrel próbálkozott: gyomorgyűrűt tetetett be, amit három éve ki kellett belőle operálni, mivel begyulladt a hasfala. Ekkor újra hízni kezdett, és azt javasolták, távolítassa el a gyomra 80 százalékát. Az úgynevezett csőgyomortól Tina azt remélte, végleg megoldódik a súlyproblémájára. Emilio akkor támogatta a feleségét, a mostani családi fogyókúra viszont 

“Nem szeretnék fogadalmakat tenni, hogy hány kilótól szeretnék még megszabadulni, de azon vagyok, hogy az öltönyeim még jobban álljanak majd rajtam, örülnék, ha ez két konfekció minuszt jelentene. Jól haladunk, de még az út elején vagyunk, reméljük, hogy a Drága családom új évadában már egy fittebb kiadású Emilio famíliával találkozhatnak a nézők, mi a nyáron ezen is dolgozunk!”

Íme Emilio látványos fogyásáról egy kép, amit ő osztott meg: 

Emilio és családja a diétáról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top