nlc.hu
Sztárok

Bangó Margit régi képei

Bangó Margit régi képeiről sugárzik az életerő: “A színpadon mindig azt érzem, hogy tele vagyok energiával”

A családi találkozón bukott ki, hogy Emilio gyerekkorában nem akármilyen húzással úszta meg a testnevelés óra szintfelmérőjét. Az énekes egykori csínytevését Bangó Margit nem hagyta szó nélkül.

Ahogy a járvány kezd lecsengeni, végre egyre gyakrabban találkozhat az Emilio família Bangó Margittal, aki ezúttal kertjében látta vendégül szeretett családját.

„Mamának már volt egy fellépése a hétvégén, hagytuk, hogy kipihenje magát, aztán amint lehetett mentünk hozzá, hiszen az elmúlt időszakban nem találkozhattunk a járvány miatt. Vivike is nagyon hiányolta már Mamát, el is büszkélkedett neki, hogy a testnevelés videogyakorlatra – amit az apjával közösen végeztek el – milyen jó jegyet kapott” – mondta Tina, akinek férje bevallotta, hogy bár a bokszedzéseket imádta gyerekkorában, a futást ki nem állhatta.

Bangó Margit és a családja

Bangó Margit örült, hogy végre találkozhat a családjával

„Egyszer, mikor szintfelmérőt tartottak futásból kicseleztem mindenkit. Összegyűjtöttem egy kis pénzt, a start után odahívtam egy taxit, amibe bepattantam. Szépen végignéztem, ahogy a többiek futnak, majd a cél előtt kipattantam a taxiból és befutottam úgy, mintha végignyomtam volna az egészet” – árulta el Emilio, akinek felesége is úgy emlékezett vissza, hogy egész életében utált futni. Nem úgy, mint nagymamája, Bangó Margit.

Bangó Margit, Jellinek Tina és Emilio

Bangó Margit, Jellinek Tina és Emilio az edzésekről beszélgettek a Drága családom legutóbbi részében

„Emilio mindig is nagy kópé volt, bár ezt a történetet még nem hallottam, de nem lepett meg, hogy így kicselezte a szintfelmérőt. Ezen a téren Tina se rám ütött, én ugyanis egészen fiatalon imádtam futni. Részt vettem futóversenyeken, sőt, még csapatkapitány is voltam! Bár ma már nem úgy mozgok, a színpadon mindig azt érzem, hogy tele vagyok energiával – mondta a Sláger TV-n látható Drága családomban az énekesnő. 

Mutatunk néhány régi képet Bangó Margit gyűjteményéből: 

Bangó Margit régi képet mutatott magáról
Megnézem
Összes kép (5)

Ha nem csak Bangó Margit régi képeire vagy kíváncsi: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top