Sztárok

Emilio felesége jobban örül egy konyhai robotgépnek, mint egy ékszernek

Jellinek Tina rajong a sütés-főzésért, így nem csoda, hogy a legjobban annak örül, ha konyhai gépet kap ajándékba.

Aki figyelemmel követi a Jellinek-família mindennapjait a Sláger TV-n, az jól tudja, hogy Emilio és felesége, Tina is imád főzni. Míg a zenész a húsos ételekben remekel, addig felesége legszívesebben sütiket és tortákat készít. Az énekesről nemrégiben az is kiderült, hogy rokoni szál fűzi Rigó Jancsihoz

„Emillel mindketten otthonosan mozgunk a konyhában. Emil tizenhárom éves kora óta főz, a nagymamájától tanult. Amikor külföldön dolgozott szállodában, megegyeztek, hogy a séf megtanítja főzni, ha ő megtanítja dobolni” – árulta el Tina a Borsnak., akinek az eredeti szakmája cukrász, így a süteményekben ki tudja élni a kreativitását. Emilio felesége annyira szeret sütni-főzni, hogy jobban örül, ha ékszer helyett konyhai gépet kap ajándékba.

„Figyeljük az új technológiákat, a konyhám profin felszerelt, szuvidgépünk, fűstölőnk is van. Ha választhatok, inkább konyhagépet kérek, mint ékszert. Inkább erre költünk. Hetente jön futár, hozz ezt-azt, új díszítő- és sütőformákat. Fejlesztem magam, sokszor a főzőműsorokra alszunk el, szeretünk tanulni. Inkább minőségi, mint mennyiségi evők vagyunk” – magyarázta Tina, aki főzőtudásával valószínűleg még jó darabig boldogítja majd a tévénézőket és a családját.

Olvass még Emilio famíliájáról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top