Sztárok

Kézfertőtlenítővel locsolta meg Emilio a feleségét – fotók

Tina arra számított, hogy húsvét alkalmából a kedvenc parfümével locsolja meg a férje. Emilio azonban a kézfertőtlenítőt választotta, ezzel kifejlesztve a karanténlocsolást.

Lassan egy hónapja tartózkodik önkéntes otthoni karanténban az Emilio família. Tina és a súlyos műtéten átesett Emilio – annak érdekében, hogy segítsék az otthon sütőket-főzőket – a Drága családomban elindították a Karantén konyhát, amelyben saját főztjeik receptjét osztják meg a nézőkkel. A főzés azonban nem konfliktusmentes.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

„Mióta itthon vagyunk, még többet sütünk-főzünk. Amíg én sütök, Emilio addig sem hagy békén, őt egyfolytában szórakoztatni kell… vagy ő szórakoztatja magát azzal, hogy engem heccel. Minden türelmemet elő kell néha vennem, bár tény, engem se kell félteni. Edzett vagyok már” – mondta Tina, aki arra azonban nem volt felkészülve, hogy férje a húsvéti locsolkodás sajátos formáját választja.

Kézfertőtlenítővel locsolta meg Emilio a feleségét

Kézfertőtlenítővel locsolta meg Emilio a feleségét

Kézfertőtlenítővel locsolta meg Emilio a feleségét

„Tina már reggel célozgatott rá, hogy aggódik, el fog hervadni, ha húsvét alkalmából nem locsolom meg. Persze ezt egyébként se hagytam volna ki, de most, hogy karanténban vagyunk, gondoltam, megviccelem, ezzel is feldobva kicsit a napját. A kedvenc parfümje helyett egy spriccelésnyi kézfertőtlenítőt kapott. Neki nem tetszett annyira dolog, de nem értem mire számított, a karanténlocsolkodás ilyen” – tette hozzá a roma szépségversenyt rendező Emilio, akinek a felesége nem örült a meglepetésnek. Mindezt a nézők is láthatják ma este 20:55-től a Sláger TV-n.

Olvass még Emilióékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top