Sztárok

Emilio először beszélt súlyos műtétéről és arról, ki mentette meg az életét

Emilio őszintén beszélt arról a súlyos műtétről, amelyen még 2008-ban esett át.

Szinte az életét adta vissza annak idején Bangó Margit Emiliónak a dalaival. Az énekes most őszintén beszélt arról, mennyi mindent köszönhet a Kossuth-díjas művésznőnek. „Az első televíziós fellépésemet is neki köszönhetem. Tizenöt éves voltam, amikor elhívott az egyik televíziós műsorába, fellépni. Még akkor kezdtem bontogatni a szárnyaimat, már írtam dalokat, vettem magamnak egy kis zongorát, ami elemmel működött. Olyan szegény gyerek voltam, volt úgy, hogy nem tudtam bele elemet venni, de amikor csak tudtam, írtam a dalokat. Ennek híre ment a zenész körökben és Bangó Margithoz is eljutott. Egyszer csak felhívott azzal, hogy szeretne elhívni a műsorába, lépjek fel. Engem szeretne ugyanis vendégnek. A lélegzetem is elállt” – mondta a Sláger TV-n látható Drága családomban Emilio, akinek később Bangó Margit dalai adtak erőt 2008-ban a teljes felépüléshez, egy műtétet követően.

Fotó: Drága családom / Sláger TV

„Volt egy nagy műtétem, fél év fekvés és gyógytorna. Nem tudtam dobolni, énekelni, végem volt. Egyedül Bangó Margit zenéje gyógyította a lelkemet. Mindennap hallgattam, volt, hogy potyogtak a könnyeim, de a zenéje erőt adott a folytatáshoz” – vallotta be a 20:55-től látható epizódban Emilio

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top