Sztárok

Ezért csalódott Bangó Margit

Addig nem nyugszik, amíg nagyobbik dédunokája, a kis Tina zenei pályára nem lép.

Családja, amikor csak teheti, örömmel kíséri el a Kossuth-díjas előadóművészt a fellépéseire. Legutóbb is így történt, a komplett női szakasz mellészegődött. Az énekesnő a fellépés előtt öntötte ki a szívét dédunokájának.

„Tüneményes kisgyerek volt a kis Tina. Hatéves koráig imádott a színpadon lenni. Minden fellépés előtt a szoknyámat fogta, mert így biztos volt benne, hogy feljöhet ő is a színpadra – magyarázta Bangó Margit, aki sajnálja, hogy dédunokája eltávolodott az énekléstől és a színpadtól. – Addig nem nyugszom, amíg a kis Tinát fel nem fogom vinni a színpadra énekelni. Annyira tehetséges, csodálatos hangja van. Minden adottsága megvan ahhoz, hogy énekes legyen. Nagyon szeretném, ha ezt a pályát választaná. Remélem, hogy egy-két év még, és benő a feje lágya.” 

Bangó Margit hozzátette, hogy szerinte dédunokájának nincs elég önbizalma ahhoz, hogy megmutassa tehetségét. „Mama istenadta tehetség, én nyomába se érek. Nem szeretnék szégyent hozni rá” – mondta a kis Tina a Drága családom, az Emilio Família mai epizódjában. A tizenhét éves dédunoka jelenleg tanulmányaira koncentrál, így tervei között egyelőre nem szerepel az énekesi pálya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top