Sztárok

Jellinek Tina: „Az embereket nem lehet becsapni”

Tegnap startolt a Drága családom, az Emilio família című zenés reality a Sláger TV-n. A hétköznap esténként jelentkező produkció Jellinek Tina és Emilio, illetve a gyermekeik, valamint Bangó Margit mindennapjait dolgozza fel. A sorozat első részének nagy visszhangja volt, csupa pozitív visszajelzés érkezett. Tina szerint az őszinteség a sikerük titka.

Bangó Margit házavató partijával indult a Drága családom, az Emilio Família című zenés reality, amely a fent említett szereplőkkel halad a csúcs felé. Már az előzetesből láthattuk, hogy sok poénra és vicces jelenetre számíthatunk, valamint azon is meglepődtünk, hogy mekkorát nőttek a lányok, a kis Tina és Vivike. Nem csalódtunk: az első rész parádés volt, és a kommentek is azt bizonyítják, hogy – ahogy az Édes Életben – az őszinteség és a természetesség valóban felkelti az emberek figyelmét. Jellinek Tina szerint ebben rejlik a titok, ahogy ő fogalmaz, az ő családjuk nem szereti az „álarcosbált”. 

Azt gondolom, hogy az embereket nem lehet becsapni, egy idő után lehull a lepel, és akkor meglátszik, ki milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Éppen ezért nincs értelme a drámai kirohanásoknak vagy az erőltetett poénoknak, mi – az egész család nevében mondhatom – a természetesség hívei vagyunk. A műsorban, kamerák előtt, ha veszekszünk, ugyanúgy tesszük, mintha csak ketten lennénk, és ugyanúgy békülünk, mint a valóságban. Egy reality elvileg a valós érzelmeket mutatja

– kezdte a NLCafe.hu-nak Jellinek Tina, és azt is elárulta, hogy milyen hangulatban teltek a Drága családom – Az Emilio Família forgatásai. 

„Nagyon örültünk a felkérésnek. Amikor véget ért az Édes Élet, sokan hiányoltak minket a képernyőről, rengeteg üzenetet kaptunk, hogy nekünk külön műsor járna, mert szeretnének nézni minket. Nekünk az a célunk, hogy amikor este hazaér az ember, és pihenni, szórakozni szeretne, azt a mi műsorunk által megtehesse. Mosolyt szeretnénk csalni a lehető legtöbb ember arcára, boldoggá tenni azokat, akik néznek minket. Éppen ezért nem volt kérdés, hogy eleget teszünk a felkérésnek. Nagyon jó hangulatban teltek a forgatások, voltak hullámvölgyek, de nem ez volt a jellemző. Nyilván, ha folyamatosan a kamerák előtt vagyunk, nem csak jó dolgok történnek, mi pedig törekedtünk arra, hogy a mindennapjaink rossz oldalát is megmutassuk” – folytatta Tina.

A másik kérdés az volt, hogy a gyerekek mit szólnak a realityhez, hiszen ha ők nem szerettek volna részt venni ebben, akkor valószínűleg most nem beszélnénk a műsorról.

Mindketten beleegyeztek, tetszett nekik az ötlet. A kis Tina kevesebbet szerepel, hiszen számára az iskola az első, sok különórája van, ha pedig hazaér, tanul, és házi feladatot ír. Vivike imád szerepelni, ebbe született bele, neki ez a természetes. Szerencsére az iskolában és az oviban sem érte őket semmi rossz emiatt, sőt, Tina iskolatársai folyamatosan az óriásplakátoknál fotózkodtak, és küldözgették egymásnak a közösségi oldalaikon. Akik között élünk, megszokták, hogy közszereplők vagyunk, a mama és Emilio is énekes, nem furcsa, hogy írnak rólunk. Mindenesetre nagyon örülök a sok pozitív kommentnek és annak, hogy az emberek szeretik, amit csinálunk, hiszen a szórakoztatásukért tesszük.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top