Sztárok

Nézd, mekkorát nőtt Emilio és Tina kislánya!

Már csak három nap, és indul az ország egyik legjobban várt realityje, aminek Emilio és családja a főszereplője. Garantált a röhögőgörcs, már az első előzetes is eléggé viccesre sikerült.

Egy évtizede ott volt a világnak az Osbourne család, manapság pedig Kardashianék mindennapjait nézve szórakozhatunk. Jó, persze, elvagyunk velük, de hiányzik már a hungarian virtus, és különben is, hol a mi nagy magyar valóságunk? Végre nem kell tovább várnunk, mert itt van! Már csak néhány nap, és elstartol a honi reality műfaj egyik hiánypótló darabja, a Drága családom, az Emilio Família! Mutatjuk is az első előzetest, készülj, vicces lesz! 

Január 29-én beköltözik nappalinkba a nótás kedvű család, akiknél olaszosan zajlik az élet, és mindig történik valami meglepő, drámai vagy éppen kacagtató. A Sláger TV új valóságshow-jában Bangó Margit, Emilio, Tina és a lányok kalandjait minden hétköznap 21.00 órától követhetik nyomon a nézők. Fergeteges hangulat, őrült sztorik, óriási meglepetések és olyan szereplők, akiknek felbukkanása garantáltan kultúrtörténeti sokkot okoz majd. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top