nlc.hu
Sztárok

Emilio hibázott

Emilio és Tina parázs vitája egy apróságon robbant ki

A családi kvíz egyik kérdésén leszerepelt Emilio, amikor elfelejtette, melyik évben házasodtak össze Tinával.

Ártatlan játéknak indult, mégis kisebb vita kerekedett abból a kvízjátékból, amelyen Tina és Emilio tették próbára az egymásról szerzett tudásukat. A házasoknak tíz kérdésre kellett választ adniuk a másikkal kapcsolatban, köztük olyanokra, mint a kedvenc szín vagy az első pillanat, amikor sírni látták egymást.

Tina szerint a férje nem is figyel rá igazán

Tina szerint a férje nem is figyel rá igazán (Fotó: Drága családom)

„Sokszor úgy érzem, hogy Emilio nem figyel a részletekre. Szerintem én többet tudok róla, amit persze ő azonnal kikér magának. Ezért úgy döntöttünk, leteszteljük a tudásunk és egy gyors kvíz keretében választ adunk a másikkal kapcsolatos kérdésekre” – mondta a Drága családomban Tina, aki egy darabig úgy érezte, minden rendben megy, hiszen mindketten helyes válaszokat adtak. Ám Emilio az esküvőjük dátumára vonatkozó választ elhibázta, amely miatt Tina igencsak kiborult.

Emilio nem adott helyes választ, ezzel indult a vita

Emilio nem adott helyes választ, ezzel indult a vita (Fotó: Drága családom)

„Nem tudom, miért, de 2010-et mondtam válaszul. Pedig Vivike születésnapját álmomból felébresztve is tudom, az esküvőnk pedig előtte volt nem sokkal, 2011-ben. Ez van, néha én is hibázok” – tette hozzá Emilio, akinek felesége igencsak kiborult.

„Fel nem tudom fogni, hogy lehet ezt eltéveszteni! A dátumok nem Emilio erősségei, de ekkora blamát, hogy eltéveszti az évet?! 2010 szeptemberében ismerkedtünk meg, hogy esküdhettünk volna 2010 augusztusában, amit ő állít?! Kész szerencse, hogy a többi kérdésre jó választ adott, egy kicsit megnyugtat, hogy az elmúlt tizenegy év nem múlt el nyomtalanul és sok dolgot tényleg jól tud, de csak ez a szerencséje. Egyébként eléggé kiborított ezzel a tévesztésével” – vallotta be Tina.

Tina talán kicsit túlreagálta a dolgokat?

Tina talán kicsit túlreagálta a dolgokat?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top