TV-sztárok

Bangó Margit házavatójával indul Emilióék új realityje

Január 29-én startol a Sláger TV-n a Drága családom, az Emilio Família. A saját gyártású zenés realityt hétköznap esténként követhetik nyomon a nézők, a sorozat állandó főszereplője lesz a Kossuth-díjas Bangó Margit is.

Az eddigi műsorstruktúrához képest igazi újdonsággal jelentkezik január 29-től a Sláger TV. A csatorna napi reality sorozatában a népszerű zenész família, Emilióék életébe nyerhetünk betekintést. A műsor készítői igazán őszinte és sokszor hangos vitáktól sem mentes szórakozást ígérnek.

Estéről estére követhetjük majd a család magánéletének legapróbb részleteit: a hatalmas közös főzésektől vagy a fellépésektől kezdődően, a backstage-ek kulisszatitkain át, egészen az otthon, zárt ajtók mögött zajló családi sztorikig. Emilio családja nem először enged bepillantást az életébe, szerepeltek korábban az Édes életben, hasonló reality pedig volt már Magyarországon, a jól ismert Győzike Show.

Emilio családja nem először enged betekintést az életébe

A premier epizód rögtön egy nagy durranással indul, Bangó Margit házavatójának lehetünk VIP vendégei. Az énesnő új otthonába most először engedte be a kamerákat.

„El sem tudom mondani, mennyire várom már az első részt, és remélem, ezzel a nézők is így vannak – kezdte Jellinek Tina, Bangó Margit unokája. – Ami biztos, hogy a zene központi téma lesz, hiszen erről szól az életünk. Akik követik majd a műsort, beleláthatnak számos kulisszatitokba is, forgatunk backstage-ben, és olyan is lesz, amikor a mamit kísérjük el koncertezni. De lesznek például vidéki utazások és külföldi kalandok is. Igazi olaszos család vagyunk, lehet, hogy sokszor hangosak, de a vitákhoz hozzátartoznak a nagy kibékülések is. Ilyenek vagyunk, és ezt őszintén meg is mutatjuk.”

Emilio és Jellinek Tina

„Szeretnénk egy kicsit kiragadni a nézőket a hétköznapokból. Nevetésben, izgalmakban, remek zenékben és persze jó kajákban nem lesz hiány – vette át szót Emilio. – Barátok és zenésztársak is felbukkannak majd. Egyészen biztos vagyok benne, hogy lesznek olyan adások, amelyekkel bizonyos nézőknél kiverjük majd a biztosítékot, de ezt vállaljuk” – tette hozzá Emilio, aki szintén nemrégiben költözött be családjával új otthonukba.

A műsor főcímdalát Bangó Margit és Emilio közösen éneklik, a felvétel egyes részleteit a műsorban is viszontláthatják a nézők. A Drága családom, az Emilio Família január 29-től minden hétköznap 21 órától látható a Sláger TV műsorán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top