TV-sztárok

Elköltöztek! Nézd meg Tina és Emilio új otthonát

Elköltöztek a nagymamától Emilióék. A Nagy duett sztárja és családja eddig neje mamájánál, Bangó Margitnál lakott. Most azonban a család egy Budapest melletti kistelepülése költözött, ott építkeztek.

Emilio és Tina új háza egy év alatt készült el, és maguk is alig merik elhinni, hogy néhány nap múlva véglegesen birtokba vehetik új otthonukat. Először az Otthontérkép stábjának mutogatták meg a házat, ahol a várakozással ellentétben nem lett piros konyha. Az épületben ugyanis a bézs, a barna és a fehér színek dominálnak. “Nekünk az volt a fontos, hogy legyenek nagy terek. Az amerikai konyhás nappalihoz én ragaszkodtam. Így, amikor majd főzök, akkor Emilio nem lesz tőlem egy méternél távolabb” – mondta Tina.

Elköltöztök! Nézd meg Tina és Emilio új otthonát

Tina szerint házasságok mehetnek rá az építkezésre és az azzal járó stresszre, de ez náluk szóba sem jöhetett, mert mindenben egyetértettek. “Nagyon közös az ízlésünk, nem volt veszekedés, nem voltak viták. A gyerekek pedig már maguknak választották ki a bútorokat” – folytatta Emilio neje.

Elköltöztök! Nézd meg Tina és Emilio új otthonát

A két lánynak külön szobája lett az alsó szinten, míg Emilio és Tina mostantól a ház felső szintjén lakik majd. És az asszony álma is teljesült, ugyanis lett egy hatalmas gardrób is, ahová mindenki ruhája befér majd.

Elköltöztök! Nézd meg Tina és Emilio új otthonát

A teljes lakásbejárást itt nézhetitek meg:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top