Sztárok

Tina Emilióról: tiszta játszma nálunk nincs

Az Extrém Activity forgatásán egy-két magánéleti titokra minden alkalommal fény derül. Tudjuk, hogy nem a leghiggadtabb pár Emilio és Tina, tőlük számítottunk is egy jó kis sztorira.

Szórakoztató páros Emilio és Tina, ahogy az már az Édes Életből is kiderült, most pedig az Extrém Activity adásában alakítottak. Ábel Anita bennfentesként is tudja, hogy veszélyes dolog egymás mellé ültetni a házaspárt, mert amikor ők játszanak, annak minden alkalommal komoly veszekedés a vége. 

“Nálunk olyankor komoly családi botrány van. Ugyanis azt kell tudni, hogy a két gyerekem, nagymamám, a férjem, mindenki csal. Itt tiszta játszma nálunk nincs, mindenki ott csal, ahol tud, ott vágja át a másikat, ahol tudja” – magyarázta Tina

Ahogy Emilio felesége a nagymama trükkjeit ecseteli, az már bármelyik vígjátékban egy alapszituáció lehetne.

Tina Emilióról: tiszta játszma nálunk nincs

“Mamának az a trükkje, hogy leteszi a bábuját az adott helyre, majd három másodperc múlva hirtelen előrébb kerül egy pár mezővel. Mondom neki: mama, az előbb nem itt álltál. Néz rám, majd mondja, hogy na nehogy már te tudd jobban, hogy én hol álltam, azt majd én tudom.”

Nézd meg, Ábel Anita hogy szórakozik a történeten: 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top