nlc.hu
TV-sztárok

Nyaralni mennek Emilioék

Emilioéknak nincsenek vállalható nyaralós családi fotói: „Mi olyankor tényleg nyaralunk”

Idén ezen változtatni akar az énekes felesége.

Hamarosan ismét Törökország felé veszi az irányt Emilio és családja. Az énekes felesége, Jellinek Tina bízik benne, hogy minden jól alakul majd, de vannak aggodalmai.

Emilio

Idén is a török tengerparton pihen az Emilio família – Forrás: Spotlight Media

Egy nagyobb társasággal utazunk, remélem mindenki jó gépre száll majd. Otthon igyekszem mindenre figyelni, hogy ki, mit csomagol be, mikor kell elindulni. Ez is le tud fárasztani, de muszáj odafigyelni, mert ha Emiliora bíznám, Indonéziában kötnénk ki” – mondta viccelődve Tina, aki reméli, hogy ezúttal sokkal több emlékkel térnek haza a nyaralásról, mint szoktak.

“Minden nyaralás után végignézzük az ott készült fotókat és nyugtázzuk, hogy alig van közte egy-két vállalható. Mi olyankor tényleg nyaralunk, a két kiló smink, a pózolás valahogy nem megy nekem ott sem. Szeretünk lazítani, de megfogadtam, hogy idén több vállalható fotót készítünk. A szállodában van fotós is, lehet, hogy őt is megkérjük, hogy készítsen rólunk pár nyaralós családi fotót” – mesélte Tina, aki bízik benne, hogy ebben Emilio is partner lesz.

Ha Emilen múlna végigaludná a nyaralást. Képes annyira mélyen aludni ilyenkor, hogy a reggelit is kihagyja. Persze ezt nem tehetjük meg minden nap, már csak Vivi miatt sem, úgyhogy igyekszem egy laza napirendet vinni a nyaralásba is“– árulta el az Üdv a családban! című műsorban.

Olvass még Emiloékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top