nlc.hu
Sztárok

Fitnesztáborba menekülne neje elől Emilio

Rubint Réka edzőtáborába vágyik Emilio: „Edzenék és gyönyörű hölgyek társaságában lennék”

Az énekes felesége úgy döntött, átdesignolja otthonukat, ám az új világos bútorok, új szabályokat is jelentenek, amelyek hallatán Emilio kiborult és szíve szerint Rubint Réka edzőtáborába menekülne.

Ismét nagy fába vágta a fejszéjét az Emilio família, amely bár egy ideje eladásra kínálja otthonát, az új vevőt még nem találták meg. Ennek ellenére az énekes felesége, Jellinek Tina úgy döntött, nem vár tovább és meglévő otthonukat némi ráncfelvarrásban részesítette. Búcsút intettek az aranyozott ülőgarnitúrának, a díszes ebédlőasztalnak, amelyek helyét letisztult, világos bútorok vették át.

Emilio

Menekülni akar Emilio a neje szabályai elől – Fotó: Sajtószoba

Nem bírtam tovább, úgy éreztem, hogy kell egy kis váltás. Ezeket a bútorokat visszük majd tovább az új otthonunkba. Szép, letisztult világos színű darabok. Úgyhogy már trenírozom Vivikét és Emiliot, hogy nincs több kajálás a kanapén. Egy foltot sem szeretnék látni ezeken a csodákon, különben baj lesz!” – mondta Tina, akinek szavait hallva Emilio teljesen kiborult.

Emilioék

Így fest most Emilioék otthona – Forrás: spotlightmedia.hu

Tina teljesen el van tájolva, szerintem még azt is bevezetné, hogy mikor, milyen tempóban foglaljunk helyet a kanapén, nehogy „túlhasználjuk”. Persze, vigyázni szeretnék én is ezekre a bútorokra, de azért használni is. Kiborít ezekkel az új szabályokkal” – vallotta be az énekes, akinek új bútordarabjait, jóbarátja, DJ Lotters is megcsodálta. A lemezlovas legutóbbi munkájáról való beszámolója pedig annyira megtetszett Emilionak, hogy fontolóra vette, hogy legközelebb ő is vele tart.

Lotters barátom volt a DJ Rubint Réka farsangi táborában, amiről olyan sokat beszéltek. A fotók és a beszámolók alapján hatalmas bulival zárták a tábort és Lotters barátom is azt mondta, frenetikus volt. Szerintem legközelebb nekem is ott a helyem! Pár napra kiszabadulnék itthonról, edzenék, gyönyörű hölgyek társaságában lennék és a bulin még énekelnék is. Sokkal jobban tetszik ez, mint Tina új szabályai” – tette hozzá az Üdv a családban! című műsorban Emilio.

Olvass még Emilioékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top