nlc.hu
Család

Új családtaggal bővült Emilióék családja

Új családtaggal bővült Emilióék családja

Bár Tina is nehezen fogadta el az új élethelyzetet, Emilio legszívesebben összecuccolt volna, mikor megtudta, miként bővül a családjuk.

Baráti kérésnek tett eleget Tina, amikor igent mondott egy kedves ismerősüknek, aki két napra gondjaira bízta imádott macskáját. Bár Tina kezdetben ódzkodott a nagytestű Maine Coon macskától, nem szerette volna cserben hagyni barátnőjét, ezért beleegyezett az ideiglenes macska-elszállásolásba.

emilio família

Fotó: Sláger TV

„Alapvetően kutyások vagyunk, van belőle kisebb és nagyobb is a háznál, így kicsit aggódtam, hogy egy macska hogyan érzi majd magát nálunk. Azonban úgy tűnt, otthonosan mozog a kertben, azonnal elindult felderíteni és a kiskutyánk is összebarátkozott vele. Bár én kicsit tartok ettől az állattól. Pláne a méreteit látva, néha még én is félek hozzányúlni, de a gazdája megnyugtatott, hogy ez a fajta igazán békés, barátságos típus. Most Emilión a sor, hogy átvészelje ezt a két napot a macska mellett” – mondta Tina, akinek férje nehezen fogadta el az új, átmeneti élethelyzetet.

„Tina annyira jószívű, hogy nem is volt kérdés, hogy erre igent mond. Valószínűleg én is így tettem volna a macska gazdijával való barátságunk miatt, de attól én még rettentően kutyás vagyok. Nem tudok bánni a macskákkal, félek még csak megérinteni is őket, mert attól tartok, hogy megkarmolnak, harapnak vagy tudom is én. Igaz, ez a macska másnak tűnik, nem zavar sok vizet és különb étrendje van, mint egy dámának, de így sem leszünk legjobb barátok. Remélem gyorsan elrepül ez a két nap és ugyanolyan nyugiban telik majd egy macskával is, mint nélküle szokott” – tette hozzá az Üdv a családban! című műsorban Emilio.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top