nlc.hu
Család

Emilio családi élete

Röhögőgörcsben tört ki Tina, amikor meglátta a férjét

Az énekes ayurvédikus masszázsra érkezett, arra azonban ő sem számított, hogy egy falatnyi alsót kell felvennie.

Nagy derültséget okozott az a masszázs előtti lépés, amelyben Emilionak volt része. Az énekes egy ideje vállfájdalommal küzd, ezért egy új masszázsformát is bevetett a gyógyulás érdekében.

„Attila jó ismerősünk, bízok benne és a masszőrben, igaz, ezt a masszázs típust nem ismerem még. Meg is lepett, amikor közölték, hogy csak egy egyszer használatos alsó lehet rajtam, mert a speciális olajok nyomot hagynak minden textilen” – mondta a Drága családomban Emilio, aki kissé zavarban volt a parányi alsót látva.

Tina

Jellinek Tina jót mulatott a férjén. (Fotó: Drága családom)

„Először azt hittem, hogy ezt a fejemre kell húzni. Forgattam jobbra-balra, elment volna egy hajhálónak is. Aztán kiderült, hogy nem vicceltek: ezt bizony tényleg fel kell venni” – árulta el az énekes. Felesége pedig alig bírta visszafogni magát, amikor férjét meglátta a parányi darabban. „Amikor megláttam nem bírtam abbahagyni a nevetést. Beleégett a retinámba, ahogy abban a kis valamiben festett. Egy kicsit igazítottam is rajta, mert eléggé lecsúszott masszázs közben. Lehet, hogy rendelek belőle és ezt javaslom minden feleségnek. Egyrészt így nem kell több alsónadrágot mosni, mert ezek egyszer használatos, eldobható alsók. Másrészt azonnal felvidítja a feleséget, ha ebben meglátja a férjét. Elég mókás darab” – tette hozzá Jellinek Tina. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top