nlc.hu
Sztárok

Zaklatják Emilóékat

Csirkelábat dobtak Emilióék postaládájába, iszonyúan kiakadt az énekes

A család nyugalmát az utóbbi időben valaki próbálja megtörni, ezért önvédelmi tanfolyamon is járt a házaspár. A csirkelábra azonban nem voltak felkészülve.

Nem a legnagyobb nyugalomban telnek az Emilio família napjai, amióta az énekes egyik rajongója egy bugyit adott neki ajándékba. Azóta furcsa üzenetek és néha egy-egy leskelődő elsuhanása is megzavarja a család mindennapjait, ezért úgy érezték, ideje kicsit bebiztosítaniuk magukat.

Csirkeláb landolt Emilióék postaládájában - Forrás: Drága családom

Csirkeláb landolt Emilióék postaládájában – Forrás: Drága családom

Eljöttünk néhány tanácsot kérni, ellesni néhány önvédelmi fogást. Nem hiszem, hogy szükségünk lesz rá, de a kisördög nem alszik. Jobb, ha tudjuk, hogyan védhetjük meg magunkat” – árulta el a Drága családomban Tina, aki férjével együtt értetlenül áll az utóbbi idő felfokozott érdeklődése előtt.

Szoktunk mindenféle leveleket kapni a postaládába, de az, hogy két csirkeláb landoljon benne?! Valaki nagyon szórakozik velünk, ezt most már komolyan kell venni”– mondta Tina, akinek férje teljesen kibukott.

Önvédelmi oktatásra ment Emilio és neje - Forrás: Drága családom

Önvédelmi oktatásra ment Emilio és neje – Forrás: Drága családom

Nagyon elegem van már ebből, tényleg valakinek erre van ideje, hogy a házunkhoz jön és bedob valamit a postaládánkba? Tina ráadásul kapott egy visszakövethetetlen SMS-t is amiben az állt, hogy tartogatnak nekünk még egy csomagot. Akárki is csinálja ezt, a családomat úgy fogom védeni, mint egy falkavezér” – fakadt ki Emilio.

Pár hónapja egyébként egy összetört tévé miatt tört ki hatalmas balhé a családnál. Az énekes a barátai segítségével cipelte be a házba a készüléküket, ám megcsúsztak, a tévé pedig ripityára tört. Tina mérgében seprűt ragadott és azzal vette üldözőbe a férjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top