nlc.hu
Sztárok

DWTS: zsűritag akar lenni Emilio

Emilio szívesen zsűrizne a Dancing with the Stars-ban

Egy korábbi évadban már táncolt, most új szerepkört követel magának a táncos show-műsorban.

A szombat esti Dancing with the Stars háttérműsorában, a Dancefloor-ban a meghívott vendégek között helyet foglaló Emilio elárulta, hogy szívesen lenne a DWTS zsűritagja. Mint mondja, simán bevállalná a kihívást, szerinte ideje lenne már, hogy a zsűri csapatát erősítse. 

Emilio

Bevállalná a zsűrizést Emilio – Forrás: TV2 / DWTS – videó

A zsűrit nagyon sokszor szidják az alacsony pontok miatt. Ennek kitennéd magad?” – kérdezte az énekest a Dancefloor háziasszonya, Gelencsér Timi.

Nyugodtan beleszállnék ebben a történetbe” – válaszolta magabiztosan Emilio, aki még a negatív nézői kommentektől sem riadna vissza.

Emilio az este folyamán a DWTS 4. évadának első kieső párosának is beszólt: szerinte semmi szikra nem volt Simon Kornél és a táncpartnere, Szőke Zsuzsi között. “Szerintem nagyon sokat számít hogy a táncpartnereddel van-e kémia. Én szerintem a Simon Kornél és a Zsuzsi között nem volt olyan kémia. Ezt éreztem, lássam rosszul. Én külső szemmel azt éreztem, hogy nem volt annyira meg köztük a kémia, de nagyon sokat számít, hogy antrézol, elfogadod-e a tanárodnak őt, aki tanít téged. Az első táncnál le lehet vágni, hogy ki a 3 döntős” – “szakértett” az énekes, aki amúgy a Dancing with the Stars első évadában táncolt és a 2. adásban esett ki

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top