nlc.hu
Sztárok

Emilio véleménye Simon Kornélék táncáról

DWTS: Emilio beszólt Simon Kornéléknak, szerinte semmi kémia nem volt közöttük

Nem kertelt az énekes.

Kafi Rea Milla, Kecskés Enikő, Jákob Zoltán és Emilio a vendégei a szombat esti Dancing with the Stars háttérműsorának, a Dancefloor-nak. A beszélgetés során a zenész-énekes – aki a TV2 táncos műsorának első évadában versenyzett – kitért arra, hogy mennyire fontos a táncpartnerek közötti kémia. Ennek kapcsán a múlt héten kiesett Simon Kornél és Szőke Zsuzsi párosra is asszociált. Mint mondja, azt érezte, semmi szikra nem volt a színész és a profi táncos között. 

Emilio,

Emilio “szakértette” Simon Kornélék produkcióját – Fotó: Sajtószoba

“Szerintem nagyon sokat számít hogy a táncpartnereddel van-e kémia. Én szerintem – tudod, én arcba mondok mindent – a Simon Kornél és a Zsuzsi között nem volt olyan kémia. Ezt éreztem, lássam rosszul. Én külső szemmel azt éreztem, hogy nem volt annyira meg köztük a kémia, de nagyon sokat számít, hogy antrézol, elfogadod-e a tanárodnak őt, aki tanít téged. Az első táncnál le lehet vágni, hogy ki a 3 döntős” – szakértette Emilio a táncosokat.

Mint arról beszámoltunk, Simon Kornélék estek ki elsőként a Dancing with the Stars-ból. A 47 éves színészt valósággal sokkolta a döntés. Nem leplezte csalódottságát, a zsűrit hibáztatta a kiesésük miatt. Ezt egy hete a DWTS háttérműsorában szóvá is tette: „Szerintem ezt baromira benézték és egy másik mozit néztek”. Simon Kornél szerint a zsűriből egyedül Szente Vajk volt az egyetlen, akinek átment a produkciójuk üzenete. Két nappal később azonban már megbánta a kemény kritikáját, és mindenkitől elnézést kért. Úgy fogalmazott akkor, hogy meg kell tanulnia emelt fővel veszíteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top