nlc.hu
Sztárok

Dancing with the Stars: Emilio újra kiesett

Dancing with the Stars: Emilio visszatért, de újra kiesett

Egy héten belül másodszor esett ki Emilio és táncpartnere a Dancing with the Stars-ban.

A Dancing with the Stars 3. élő show-ja az “all you need is love” jegyében telt, azaz a legnagyobb szerelmes slágerekre táncoltak a versenyzők. Mint arról korábban beszámoltunk, az elmúlt két adás kieső párosai (Győrfi Dani és Stana Alexandra, valamit Emilio és Tóth Orsi) visszatértek, hogy meglegyen a 10 versenyző-pár erre az adásra a koronavírusos Marsi Anikó és Osvárt Andrea távolléte miatt.

Emilio

Egy adás erejéig újra táncolhattak Emilioék a Dancing with the Stars-ban – Fotó: TV2

A zsűripontok és a nézői voksok nyomán Istenes László és Váradi Martina, valamint Emilo és Tóth Orsi kerültek a veszélyzónába. Emilio viccesen meg is jegyezte, hogy neki már bérlete van a veszélyzónába.

A nézők végül a partnercserére kényszerülő Mokka-műsorvezetőt mentették meg a kieséstől, így Emilioék számára most már tényleg véget ért ért a Dancing with the Stars.

Emilio és Tóth Orsolya egyébként a múlt heti bécsi keringőjük után ezúttal egy jive-t táncoltak:

A TV2 táncos show-műsorának a jövő heti adása a “hello, halloween!” jegyében telik majd – árulta el zárásként Lékai-Kiss Ramóna.

Olvass még a Dancing with the Stars-versenyzőkről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top