nlc.hu
Sztárok

Gabriela Spanic gyászol és táncol

Gabriela Spanic számára a tánc most egy menekülőút a gyász elől

Gabriela Spanic kedd óta újra próbál a Dancing with the Stars szombati adására. Táncpartnere szerint a színésznő annyira akar dolgozni, mint még soha.

Teljesíti elhunyt édesanyja utolsó kívánságát Gabriela Spanic: erős marad, és táncol tovább a Dancing with the Starsban. A színésznő sokkal nagyobb erőbedobással készül a szombati élő show-ra, mint eddig bármelyik adásra. Táncpartnere, Andrei Mangra mindenben támogatja őt, és mellette áll.

„Hihetetlen, milyen erős, mennyire más emberként érkezett meg Gaby a keddi próbára. Természetesen szomorú, de közben olyan erő árad belőle, annyira akar dolgozni, mint eddig soha. Aztán persze, kiderült, hogy azért, mert az édesanyja azt kérte tőle, hogy mindig, minden körülmények között maradjon erős, Gaby pedig megfogadta ezt” – árulta el Andrei Mangra a Blikknek. A táncos ott volt Gabriela Spanic mellett, amikor megkapta a rossz hírt, hogy édesanyja bármikor meghalhat. Mangra ekkor arra figyelt, hogy amennyire csak lehet, elterelje a sorozatsztár gondolatait.

„Nagyon büszke vagyok rá, hogy mennyire ügyes volt, és most is ezt látom rajta. Az elszántságot, hogy meg akarja mutatni az édesanyjának, hogy erős” – mesélte Andrei, aki szerint a színésznőnek kifejezetten jót tesznek a próbák, mert ilyenkor a tánc eltereli a gondolatait. A táncos elárulta, egy érzelmes produkcióval készülnek a szombati megmérettetésre.

Olvass még Gabriela Spanicról az nlc-n:

gabriela spanic és andrei mangra

Gabriela Spanic és Andrei Mangra (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top