nlc.hu
Sztárok

Gabriela Spanic elbúcsúzott az édesanyjától

Gabriela Spanic telefonon még el tudott búcsúzni az édesanyjától

Gabriela Spanic az utolsó óráiban nem lehetett édesanyja mellett, de telefonon még utoljára hallhatta a hangját.

Mint arról beszámoltunk, elhunyt Gabriela Spanic édesanyja, Norma Utrera. A színésznő a Dancing with the Stars szombati adása után kapta a szörnyű hírt. A TV2 hétfőn közleményben tudatta, hogy a sorozatsztár édesanyja már régóta küzdött a rákkal. Mielőtt a színésznő Magyarországra jött, Norma asszony kemoterápiás kezelést kapott, és úgy tűnt, a terápia sikeres volt. Állapota azonban néhány napja leromlott.

Norma asszony nagyjából egy órával a Dancing with the Stars befejezését követően hunyt el. Mexikóban élt, így gyerekei a koronavírus-járvány miatt nem tudtak mellette lenni az utolsó óráiban. 

Gabriela Spanic minden nap beszélt édesanyjával telefonon. Így volt ez szombaton is, a DWTS adása előtt néhány órával.

gabriela-spanic insta

Gabriela Spanic el tudott búcsúzni az édesanyjától (Fotó: Instagram)

„Utoljára éppen szombaton beszéltek. Ebben a szívet facsaró helyzetben talán ad némi megnyugvást számára az, hogy ezzel el tudott tőle búcsúzni, még egyszer hallhatta az imádott nő hangját” – mondta a Blikknek egy közelében dolgozó munkatárs. A lap úgy értesült, hogy a színésznő egyelőre időt kér, nem próbál a szombati élő adásra.

Nem tudni, hogy mennyiben fogják befolyásolni a történtek a szereplését a Dancing with the Starsban, de elég valószínű, hogy Gabriela Spanic folytatja a versenyzést, mert ha azonnal repült volna, akkor sem lehetett volna ott az édesanyja temetésén. Mexikóban 24 órán belül sor kerül a búcsúceremóniára, az asszony földi maradványait már el is hamvasztották.

Olvass még Gabriela Spanicról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top