nlc.hu
Sztárok

Ő Gabriela Spanic gyönyörű fia, Jesús

Ő Gabriela Spanic gyönyörű fia, Jesús

Szombaton este jön a Dancing with the Stars első élő adása, Gabriela Spanic gőzerővel készül, fia pedig nagyon szurkol neki.

A Dancing with the Stars nagy meglepetése Gabriela Spanic leszerződtetése volt, ő Latin-Amerika egyik legnagyobb sztárja, aki most a magyar hírességekkel együtt a táncparketten bizonyíthat hétről hétre. A 46 éves színésznő nagy vágya, hogy egészen a döntőig meneteljen a partnerével, Andrei Mangrával és megnyerjék a versenyt, addig viszont még sok víz lefolyik a Dunán. 

Gabirla Spanic a Dancing with the Stars versenyzője

Gabriela Spanic, a magyar Dancing with the Stars versenyzője (Fotó: Instagram)

Ezt a színésznő cseppet sem bánja. Gabriela élvezi a budapesti életét, és nem csak ő. Az ősz elején fiával érkezett Magyarországra a sztár, Jesús azóta nagyon megszerette a magyarokat, édesanyja szerint már az is felmerült benne: maradjanak itt örökre. 

„Azt mondta, hogy itt mindketten olyan boldogok vagyunk” – mesélte az egyik TV2-nek adott interjújában Spanic. A 12 éves Jesús az elmúlt hetekben online oktatás keretében tanult tovább, Zoom segítségével nem marad le a tananyaggal, közben pedig édesanyjának élőben szurkolhat. Egyelőre nem tudni, Jesús ott lesz-e a szombati első élő adás felvételén, vagy a bérelt lakásból követi az tévén keresztül az eseményeket. Az biztos, hogy ha feltűnik a nézőtéren, akkor egyből felismeri mindenki, annyira hasonlít Gabrielára a fia. 

Ő Jesús, Gabriela Spanic 12 éves fia: 

A Dancing with the Stars kapcsán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top