nlc.hu
Sztárok

A Dancing with the stars táncosai

Esküvőre készül a Dancing with the Stars két táncosa, Szabó Gábor és Sipos Viki

A Dancing with the Stars két táncosa január óta járnak jegyben.

Szombaton elstartol a Dancing with the Stars, amire már hetek óta készülnek a párok. Marsi Anikó nemrég új partnert kapott, hiszen a csatorna állítása szerint a korábbival nem jöttek ki – új párja Szabó Gábor, aki véletlenül Horváth Tomi partnerének a vőlegénye. A szerelmesek évek óta egy párt alkotnak, január óta pedig jegyben járnak. Meséltek egy kicsit a kapcsolatukról. 

„Olyan sok időt töltöttünk együtt Gáborral, hogy rendesen rossz érzés volt, amikor Gábor nélkül kértek fel arra, hogy legyek Horváth Tamás táncpartnere a Dancing with the Starsban. Mi egy csapat vagyunk, mindent együtt csinálunk, emiatt óriási öröm volt a számomra, amikor megtudtam, hogy Marsi Anikó új táncpartnere a vőlegényem, Gábor lesz” – kezdte a Blikknek Sipos Viki, aki az eljegyzés részleteibe is beavatta az olvasókat. 

„Gábor csináltatott egy tetoválást rólam a bal felkarjára, ami már akkor gyanús volt nekem, amikor elkészült. Éreztem, hogy Gábor készül valamire. Még aznap este meg is kérte a kezemet – mondja Viki, majd Gábor elárulta, miért ezt választotta. – Megkérhettem volna a kezét a Karib-tenger partjainál is, de akkor már este dolgoznunk kellett volna, így viszont Viki anyukájával tudtuk ünnepelni az eljegyzésünket. Az esküvőnket pedig jövő év július 24.-én tartjuk!”

szabó gábor sipos viki

Szabó Gábor és Sipos Viki (Fotó: Instagram)

Ez is érdekelhet: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top