nlc.hu
TV-sztárok

Szombaton műsorváltozás lesz a TV2-n

Szombaton műsorváltozás lesz a TV2-n, új műsor került be a programba

Újabb műsorváltozás várható a TV2 programjában, ezúttal a szombati napot érinti. Egy újabb műsorral jelentkezik a csatorna.

Négy nap múlva, szombaton indul a TV2 táncos műsora, a Dancing with the Stars – Mindenki táncol. Október 10-én, az indulás napján azonban műsorváltozásról döntött a TV2 Csoport – vette észre a SorozatWiki.

Az esti Tények előtt, 16:50-kor Sztárban sztár a javából című különkiadást vetít a TV2. A műsorról nem tudni, hogy milyen tartalommal töltik fel, a SorozatWiki azt feltételezi, hogy korábbi produkciókat adnak le benne újra. Mi nem tartjuk kizártnak, hogy a felkészülés során kimaradt jelenetekkel színesítik az adást. A változás miatt aznap Tőzsdecápák: A pénz nem alszik című film 13:00 helyett 11:55-kor jön, a Columbo ismétlése pedig 15:55-ról 14:50-re kerül.

A döntés nem érinti az esti műsorokat, de feltételezhetően a késő délutáni és kora esti sávokat szeretnék vele megtámogatni, legfőképpen a Dancing with the Stars első adását, amelyben 12 sztár és 12 profi táncos közel három és fél órán keresztül szórakoztatja majd a nézőket. 

Dancing with the Stars versenyzők

Dancing with the Stars-versenyzők

Gabriela Spanic műsorfüggetlenül sztár: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top