nlc.hu
Sztárok

Gabriela Spanic a rajongóiról

„Mintha egy emberlavina omlott volna rám” – ijesztő élményben volt része Gabriela Spanicnak, a Dancing with the Stars világsztárjának

Félelmetes helyzetbe került a szappanoperasztár.

Gabriela Spanic a szombaton kezdődő Dancing with the Stars című táncos show versenyzője hosszú interjút adott a Blikknek, amelyben többek között a magyarországi életéről, a főzés szeretetéről, a horvát származásáról és a diétájáról is mesélt. A latin-amerikai telenovellák 46 éves királynője őszintén bevallotta, hogy néha félelem tölti el a rajongói között.

Gabriela Spanic

Gabriela Spanic nem mindig érzi magát teljes biztonságban a rajongói között (Fotó: Stephen Lovekin / WireImage for Time Inc Content Solutions / Getty)

„Mindig tisztelettel bántak velem a rajongóim, csak szeretetet kapok tőlük. (…) Persze voltak olyan pillanatok, amikor féltem, de nem egy-egy embertől. Hanem olyan helyzetekben, amikor az utazásaim során rengeteg rajongóval kerültem kapcsolatba egyszerre. Indonéziában, Romániában, Horvátországban, Magyarországon vagy Brazíliában olyan tömegek fogadtak, ami már túl sok volt, mintha egy emberlavina omlott volna rám. (…) Egyszerre éreztem félelmet és hálát, hogy belekerültem ilyen helyzetekbe” – árulta el a magyarul is már tanuló Gabriela Spanic.

Olvass még Gabriela Spanicről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top