nlc.hu
Sztárok

Gabriela Spanic túltolta a palsztikát

Túltolta a plasztikát: rá sem lehet ismerni az egykori szappanopera sztárra, Gabriela Spanicra

Te mennyire emlékszel a Paula és Paulina sztárjára, Gabriela Spanicra? A sorozatsztár mégcsak 46 éves, de a sok plasztikai műtét kemény nyomokat hagyott az arcán.

Gabirela Spanic csak 24 éves volt, amikor 1998 februárjában elstartolt Mexikóban a Paula és Paulina. A sorozat meghódította a világot, ezáltal a ma már 46 éves színésznő is kedvelt sorozatsztárrá vált.

A család gyökerei Horvátországba nyúlnak vissza, ugyanis Gabriela édesapja, Casimiro Spanic 1947-ben telepedett át Venezuelába.

Gabriela Spanic plasztikai beavatkozásai

Gabriela Spanic ma is kedvelt sorozatsztár. Fotó: profimedia

Spanic a gimnázium elvégzése után egy caracasi egyetemen folytatta tanulmányait, pszichológiát és drámát hallgatott. Karrierje 1992-ben kezdődött, amikor Guárico államot képviselve részt vett a “Miss Venezuela Internacional” elnevezésű szépségversenyen, ahol elnyerte a “Miss Body” címet. Ekkor kezdődött modellkarrierje, ami számos elismerést hozott neki, de Spanic végül mégis a színészetet választotta.

Mostanra azonban sikerült jócskán túlzásba vinnie a szépészeti beavatkozásokat a Paula és Paulina sztárja.

Arcmimikák nélküli Barbie baba:

A színésznőnek egy gyermeke született 2008-ban. Jelenleg közösségi oldalain aktív, illetve több színházi darabban is szerepel.

Sztárok akkor és most az nlc.-n:

(Nyitó kép: profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top