TV-sztárok

Nagy dobásra készül a TV2, ezekkel a műsorokkal újít be a csatorna

A TV2 sok nemzetközi licencet vásárolt meg, így nagyszabású show-k és realityk érkeznek ősszel.

Komoly programmal készül az őszre a TV2, amiről Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója mesélt.

“Ősszel visszatér a Bezár a Bazár és több nagyszabású show-műsor is. Két év pihenő után visszatér az eredeti Sztárban Sztár, és a Nicsak, ki vagyok? is új évaddal jelentkezik….Megvásároltuk a BBC táncos sikerformátumát, a Dancing with the Stars-t, ami 2004-ben az Egyesült Királyságban indult, és a világ egyik legjobban értékesített formátuma lett, már 58 országban láthatták a nézők. A szezon másik újdonsága lesz a Love Bistro, ami egy történetközpontú gasztro-reality. A versenyben részt vevő párok kapcsolati dinamikája legalább ugyanakkora szerepet kap a műsorban, mint az általuk elkészített ételek” – árulta el a programigazgató, aki hozzátette, hogy a Farm című reality jogait is megvásárolta a csatorna.

Izgalmas műsorokkal rukkol elő a TV2

Nem lesz unalmas az ősz a TV2-nél. Fotó: TV2.hu/Facebook

Természetesen nyáron sem maradnak izgalmas programok nélkül a nézők:

“Az Exatlon Hungary június 1-jén véget ér, de utána sem maradnak a nézők új tartalom nélkül. Visszatér a Piramis Stohl András vezetésével, vadonatúj részekkel. Nyáron pedig érkezik a Hegyi doktor – újra rendel című sorozat is, Magyarországon még nem vetített premier epizódokkal”  – árulta el Fischer Gábor az Origonak.

(Nyitó kép: TV2.hu/facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top