nlc.hu
Sztárok

Gabriela Spanic smink nélkül

Gabriela Spanic smink nélkül teljesen más – táncpartnere mutatta meg a színésznő valódi arcát

Gabriela Spanic mindig csodaszép a kamerák előtt, de ő is ember, így nyilván smink nélkül is mutatkozik.

Szombaton elstartolt a Dancing with the Stars, ami bár nézőcsúcsot döntött, a kritikusoknak nem annyira jött be. A kommentelők szerint a versenyzők nem tesznek meg mindent a táncparketten, és ez sokakat zavart. Ami azonban biztos, hogy a legtöbben a szappanoperasztár Gabriela Spanicra voltak kíváncsiak, akit a tánctudásával együtt és anélkül is imád a közönség. A Paula és Paulina sztárja mindig szuper csinosan jelenik meg a kamerák előtt, a smink nélküli arcát viszont nem nagyon mutatja meg. Megtette helyette a táncpárja, aki no make-up fotót posztolt róla.

gabriela spanic smink nélkül

Gabriela Spanic a táncpartnerével (Fotó: Instagram)

Gabriela Spanic egyébként nagyon jól érzi magát Budapesten, csak úgy, mint a kisfia, Jesús, aki szívesen maradna a magyar fővárosban. A szappanoperasztár korábban azt nyilatkozta, hogy ha úgy hozza az élet, és rátalál a szerelem, akkor áttenné a székhelyét ide. Nos, egyelőre még nem úgy néz ki, hogy ez megtörtént, de amíg versenyben van, addig mindenképp van rá esély. 

Sztárok smink nélkül:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top