Sztárok

Sztárok, akiket ritkán látsz smink nélkül, pedig baromi jól néznek ki úgy is

Műszempilla-, póthaj- és sminkmentes fotók következnek. Szuper példák arra, hogy a természetesség menő!

A #maradjotthon mozgalom, az önkéntes karantén mindenkiből mást hoz ki. Hazai ismert emberek közösségi oldalaikon számolnak be arról, hogy ütik el az otthon töltött perceket: ki kertészkedéssel, sporttal, ki énekléssel, legtöbben smink és mindenféle csillogás nélkül.

Mutatjuk, kik a kedvenc #nofilter sztárjaink, akik fantasztikusan néznek ki műszempilla, púder és póthaj nélkül is!

Zséda

Az énekesnő Szobakoncertek címmel énekel követőinek a nappalijában egy mikrofon kíséretében. Zséda ezúttal azonban fekete rúzs, és minden sallang nélkül jelentkezik be időről időre. Imádjuk!

Czippán Anett

Czippán Anett a természetesség nagykövete, aki a csillogáson túl nem fél megmutatni a valóságot sem. Azon kivételes és őszinte hazai ismert emberek közé tartozik, aki bőrhibájáról is nyíltan mesél, sőt, meg is mutatja

Úgy, mint karanténszettjét:

„Én karanténszettben! Szerintem jót tesz majd ez az otthon töltött élet ennek az eltorzult instavilágnak, amihez már mindenki kezdett hozzászokni. Nincs divatos ruha, hova is vennénk fel, nincs smink, minek is, csoda szép hátterek, max. a szép tapéta” – írta a fotóhoz Czippán Anett. 

Jakupcsek Gabriella

Az 57 éves műsorvezető évtizedek óta kisebb-nagyobb megszakításokkal a nappalink állandó vendége, Jakupcsek Gabriellát így leginkább tökéletes sminkben és outfitben láthatjuk. Az otthoni önkéntes karantén alatt azonban legtöbbször smink nélkül jelentkezik be, megmutatva természetes szépségét. Mondanunk sem kell: imádjuk!

Földes Eszter

Földes Eszter színésznő az elmúlt időben rengeteg színházi előadásban szerepelt, nem csoda, hogy párat vissza is mondott. A vörös rúzst és óriási szempillákat most a konyhára cserélte, az önkéntes karanténban ugyanis rengeteget főz.

Semmi túlzás, éljen a smink nélküli lét:

(Nyitó kép: smagpix/Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top