Sztárok

Czippán Anett megmutatta magát smink nélkül

Czippán Anett igazán bevállalós, de jól áll neki.

Czippán Anett kendőzetlenül mutatta meg, hogy néz ki ébredés után. A csinos műsorvezetőnek nem lehet oka a panaszra, smink nélkül is csodaszép!

„Jó reggelt! Azt hiszem, erre hashtageljük a #nofilter -t! Ha esetleg találkoznánk valahol, ez én vagyok!” – írta fotója mellé Czippán Anett.

 A smink nélküli fotót természetesen a kommentelők sem hagyták szó nélkül.

„Rád férne egy ital. Az segít ilyenkor is” – írta az egyik. „Szeretnék én így kinézni ébredés után. nagyon szép vagy Anett !!!” – fűzte hozzá egy másik követő. „Hát én sminkben sem vagyok ilyen szép.Gyönyörű vagy smink nélkül” – tette hozzá egy harmadik hozzászóló.

A műsorvezető két éve szült, a testsúlyával már elégedett, a hasával azonban még nem. „A második szülésem után szétvált a hasizmom, ráadásul lassan mentek le a pluszkilók. Sportolni és diétázni kezdtem, és bár a felesleg lement, tehát súlyban már jó vagyok, a hasam még mindig nem lapos” – nyilatkozta korábban Czippán Anett.

(Nyitókép: Czippán Anett/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top