Sztárok

Ezért adta vissza több színházi szerepét Földes Eszter

Döntésében férje, Lovasi András is támogatta.

Földes Eszter életében szinte minden perc és másodperc be van osztva: túlzás nélkül írhatjuk, hogy élete legzsúfoltabb időszakát éli. Rendez, napi sorozatban, színházban játszik, nem mellesleg pedig édesanya. A színésznő a túlterheltség elkerülése érdekében most úgy döntött, néhány színházi szerepét visszaadja.

„Az Operettben és a Játékszínben visszaadtam a primadonna szerepeimet. Azt éreztem, hogy nagyon sok van rajtam, és le kell tennem belőle. Szakmailag bírnám, de helyt kell állnom otthon is. Másfél éves a kisfiam, szeretnék vele érdemben törődni és minőségi szinten foglalkozni vele” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en Földes Eszter, majd hozzátette, nem gondolta, hogy valaha is szerepet ad vissza, de most kénytelen volt.

„Azért vállalok ennyi munkát, mert úgy érzem, hogy rendelkezem azzal az energiatöbblettel, ami predesztinál arra, hogy így és ennyit tudjak dolgozni. A férjemnek oroszlánrésze van mindabban, hogy ezt a tempót tartani tudom. Elképesztő, ahogy ott áll mögöttem, és támogat, fogja a kezem, és annyit segít ami azt gondolom, hogy a mai világban példátlan helytállás.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top