nlc.hu
Sztárok

Jennifer Lopez smink nélkül

Jennifer Lopez ébredés után, smink nélkül szelfizett – büszkén vállalja magát

Jennifer Lopez egy hivatalos eseményen

Jennifer Lopezzel kapcsolatban alig néhány naposak a legfrissebb hírek, amik azzal foglalkoznak, hogy a karantén alatt felszedett néhány kilót: legalábbis erre utalnak a sztár friss, biciklizős fotói, melyen úgy tűnik, mintha kikerekedett volna a feneke.

Ennél azonban sokkal fontosabb hír, hogy J.Lo a koronavírus-járvány miatt volt kénytelen elhalasztani az esküvőjét. „Igen, ez alapjaiban befolyásolja a mi terveinket is” – árulta el néhány hónapja, majd hozzátette, bár bíznak abban, hogy az év második felére javul a helyzet, nem tud biztos dátumot mondani. „Nem tudok konkrét dátumot mondani. Halasztunk” – zárta akkor a beszélgetést.

Jennifer Lopez, aki híres arról, hogy szívesen fotózkodik smink nélkül, most is így tett: egy ébredés utáni, sminkelés előtti szelfit osztott meg több százezer követőjével, melyhez többek között azt írta: „így nézek ki reggel.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Good morning everyone!!! #MorningFace

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Olvass még többet Jennifer Lopezről az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top