Sztárok

Jennifer Lopez nagyon szexi fotóval ünnepelte a Föld napját

Jennifer Lopez kirobbanó formában van, ezt most a medence partján mutatta meg.

Jennifer Lopez idén mondta volna ki az igent vőlegényének, Alex Rodriqueznek. A US Weekly szerint a pár Olaszországban akarta megtartani az esküvőt, ám arra nagyon kevés az esély, hogy idén nyáron a turisták ismét Itáliában csavarogjanak. „Meglátjuk, hogy mi történik a világban a következő hónapokban. Igen, ez alapjaiban befolyásolja a mi terveinket is. Őszintén szólva nem tudom, hogy mi fog történni, nem tudok konkrét dátumot mondani. Halasztunk” – mondta az énekesnő Ellen DeGeneres műsorában április 7-én.

Az énekesnő próbálja hasznosan tölteni a hirtelen jött szabadidőt: tovább fejleszti tánctudását, dalokat ír és vesz fel, illetve a gyerekkel tanul. Korábban elárulta, még sosem töltött ennyi időt a családjával, ez tulajdonképpen pozitív hozadéka az egész járványügyi helyzetnek.

Tegnap volt a Föld napja, amiről számos híresség megemlékezett. Sokan a környezetszennyezésre hívták fel a figyelmet, míg Jennifer Lopez csak egy letisztult, mégis szuper szexi képpel köszöntötte földanyát. 

„Földanya… Tudatosan bánj vele. Szeresd, és örökre megtart” – írta a közösségi oldalán az énekesnő, akinek szokás szerint több mint másfél millióan lájkolták a képét, nem beszélve a több ezer dicsérő kommentről. 

Olvass még Jennifer Lopezről az nlc.-n:

Jennifer Lopez egy hivatalos eseményen

Jennifer Lopez (Fotó: Gettyimages)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top