nlc.hu
Sztárok

Horváth Tamás akkor és most

Horváth Tamás 11 évvel ezelőtt robbant be a köztudatba, ennyit változott azóta

Horváth Tamásnak a 2009-es Csillag születik hozta meg az országos ismertséget, azóta pedig több szuperprodukcióban is láthattuk, láthatjuk a mai napig.

A most 28 éves Horváth Tamás zenészcsaládban született, dédapja Horváth János hárfaművész, édesapja ifj. Horváth János, aki számos együttes tagja volt, 1985 óta a Digitál együttes frontembere. A fiatal tehetség lapinformációk szerint nem tartja a családjával a kapcsolatot, amiről korábban így nyilatkozott:

„Valóban nem tartom a kapcsolatot édesapámékkal, de ennek megvan az oka. Úgy gondolom, minden családban vannak konfliktusok, de ez nem a nyilvánosságra tartozik. Én jelenleg minden energiámmal a versenyre, a feladataimra koncentrálok.”

Tamás 16 évesen indult el a Megasztár negyedik szériájában, ahol az élő adásba már nem került be. Következő évben, 2009-ben a Csillag születik tehetségkutató műsorban a harmadik középdöntőben esett ki, így a műsor 7. helyezettje lett. A versenyt követően HT3 néven zenekart alapított, 2011-ben Dajka Raullal kezdett dolgozni.

Horváth Tamás akkor és most

Horváth Tomi a  Csillag születik 2 című tehetségkutató műsorban, 2009-ben (Fotó: rtlklub.sajtoklub /Nánási Pál/smagpix)

2017-ben ő nyerte a Sztárban Sztár ötödik évadát. Egymillió forintos jutalmát a Heim Pál Gyermekkórháznak ajánlotta fel.

2017. december 6-án bejelentették, hogy a Duna eurovíziós dalválasztó műsorába, A Dal 2018-ba bejutott a Meggyfa című dala.

A 2018-as év igazán izgalmasra sikerült, hiszen a A nagy duett 6. évadát is megnyerte duettpárjával, Balázs Andreával.

Horváth Tamás, aki boldog házasságban él 7 és fél évvel idősebb feleségével, jelenleg a TV2 egy másik szuperprodukciójában, a Dancing with the Stars – Mindenki táncol műsorban tűnik fel hétvégenként, ahol egy teljesen új, táncos oldalát ismerhetjük meg.

Horváth Tomi akkor és most

Horváth Tamás napjainkban. A TV2 Dancing with the Stars – Mindenki táncol című show-műsorában 12 sztár és profi táncpartnereik állnak színpadra hétről hétre (Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

Még több cikk a Dancing with the Stars sztárjairól:

(Nyitó kép: smagpix/Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top