nlc.hu
Sztárok

Horváth Tamás és családja

Horváth Tamás a családjáról: Nem tartom a kapcsolatot édesapámékkal

Óriási a feszültség Horváth Tamás és családja között.

Óriási a viszály Horváth Tamás és családja között. Horváth János, az énekes édesapja szerint teljesen levegőnek nézi családját a Dancing with the Stars táncosa.

„Azt mondta, ez a család már nem viszi előre…Taníttattam, elindítottam a karrierjét, az én barátaim szponzorálták pénzzel. 15 évesen a feleségem lakásában lakott egyedül, és mi tartottuk el. Amikor Budapestre került, akkor mi szereztünk neki ott lakást, erre ez a hála! Mondtam neki, hogy én bármitől megvédem, de attól, amit a sorstól vagy a karmától kapni fog azért a rengeteg hazugságért, ami elhagyja a száját, attól nem fogom tudni” – mondta Horváth János, Tamás apukája.

Horváth Tamás családi viszálya

Horváth Tamás most feladataira koncentrál (Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

A Blikknek Horváth Tamás írásbeli nyilatkozatot küldött.

„Valóban nem tartom a kapcsolatot édesapámékkal, de ennek megvan az oka. Úgy gondolom, minden családban vannak konfliktusok, de ez nem a nyilvánosságra tartozik. Én jelenleg minden energiámmal a versenyre, a feladataimra koncentrálok” – írta Horváth Tamás, akinek legnagyobb támasza a felesége.

Még több cikk a Dancing with the Stars sztárjairól:

(Nyitó kép: Olajos Piroska/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top