nlc.hu
Sztárok

Simon Kornél a DWTS-ról

Simon Kornél elárulta, mit szól a felesége a Dancing with the Stars-os szerepléséhez

Bizonyítani szeretne a színész a táncparketten.
Simon Kornél,

Simon Kornél nem tartja magát irányító típusnak, táncpartnere, Szőke Zsuzsi profi táncos viszont mindent megtesz annak érdekében, hogy ennek ellenkezőjét mutassa meg a táncos show-műsorban. A Dancing with the Stars 4. évada október 14-én indul, a 47 éves színész szerint jól állnak a felkészüléssel. 

Arra a kérdésre, hogy mit szólt a felesége, Gryllus Dorka, hogy elvállalta a táncos show-műsorban való szereplést, a következőket árulta el a Mokkában Simon Kornél: „Örült neki. Feltettem a kérdést, mondta:<< Persze, naná! Miért is ne?>> Tisztában van az eddigi kvalitásaimmal”.

A színészekkel kapcsolatos sztereotípiáról, miszerint <<úgyis tudnak táncolni!>>, a következőket nyilatkozta: „Nekem mindig komoly félelmem volt, amikor zenés darabokba kellett bekerülni, és akkor eljött az a bizonyos pillanat: Na, mostantól koreográfia-próba tíztől kettőig, és akkor én már remegve, a többieket lesve kinek hogy megy… Szerintem furcsa, mert a Zsuzsival kettesben sokkal könnyebb, sokkal gördülékenyebben halad a tánctanulás, mint csoportosan. Türelmes, és bár van egyfajta elvárása, ezt érzem a részéről, de nem presszionál, hanem kivár, amíg eljut hozzám a tudás”.

Ami az erőnlétet illeti, elárulta, sokkal jobban bírja, mint ahogy számított rá. „Van egy 12 és egy 3 éves kisfiam, azért szerintem ez kondiban tart. A második hét után volt egy kis megröccsenés, de akkor már mindenki más nyögött a fájdalomtól, úgyhogy várható volt, hogy én is sorra kerülök, de most úgy érzem, hogy fizikailag ez most különösen nem nagy megterhelés” – mesélte Simon Kornél, hozzátéve: “Iszonyatosan sok melót teszünk bele, napi 3-5 órát próbálunk“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top