nlc.hu
Sztárok

Hunyadi Donatella és Bődi Dénes a barátságukról

Újra együtt Hunyadi Donatella és táncpartnere, Bődi Dénes

Tisztázták a viszonyukat.

Sokan próbálták összeboronálni a Dancing with the Stars párosát, Hunyadi Donatellát és táncpartnerét, Bődi Dénest. Most tisztázták, mi igaz a pletykákból.

Hunyadi Donatella

Hunyadi Donatella és táncpartnere, Bődi Dénes – Forrás: TV2 / Mokka – videó

“Mi mindig elmondtuk, hogy barátok vagyunk, csak szerintem ami a színpadon volt köztünk összhang a tánc közben, abból adódóan boronálhattak minket össze. Nyilván ezen mi mosolyogtunk”árulta el a Mokkában Kiszel Tünde lánya.

Táncpartnere hozzátette, a barátságuk a műsor után sem szűnt meg: “Folyamatosan beszéltünk. Nem azt mondom, hogy minden nap kerestük egymást, de a kapcsolat folyton megmaradt. (…) Nem maradt el a kommunikáció. (…) Tök jó baráti viszonyt ápolunk. (…) Pont miután lejött ez a rengeteg cikk rólunk, utána el is zárkóztunk egy kicsit egymástól. Egy ideig nem is tudtuk, hogyan reagáljunk”.

Donatella elismerte, hogy neki is nagyon fontos volt, hogy a DWTS után is megmaradjon köztük a barátság: “A Dancing with the Stars fontos állomása volt az életemnek, nagyon sokat köszönhetek a műsornak, és nyilván ezt Dinivel fifti-fiftiben csináltuk”.

A Dancing with the Stars 4. évada ugyan véget ért december elején, Donatelláék számára azonban folytatódtak a próbák, ugyanis január elején felkérést kaptak a március 10-i Tina Turner emlékkoncertre. “Sokkal jobban táncol, mint amikor abbahagyta. Beértek a mozdulatok, valamint nincs az a nyomás, hogy hétről hétre meg kell felelni” – árulta el táncpartneréről Bődi Dénes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top