nlc.hu
Sztárok

Jákob Zoli véleménye Hunyadi Donatelláról

A Nagy Ő sztárja, Jákob Zoli Kiszel Tünde lányáról: „Jó csaj!”

Hunyadi Donatella mindenben toppon van Jákob Zoli szemében. Ezt a Dancing with the Stars háttérműsorában fejtette ki a Nagy Ő. 

Jákob Zoli és Hunyadi Donatella,

Jákob Zoli szerint Hunyadi Donatella mindenben szuper – Fotók: Sajtószoba

Mint gondolsz a produkcióról? Átjött-e a hangulat?” – faggatta a Dancefloor háziasszonya, Gelencsér Timi Jákob Zolit Donatelláék indiai szamba produkciójáról

A Nagy Ő meglátása szerint Kiszel Tünde 22 éves, klasszikus ének előadóművész lánya mindenben jó. Nem is érti, hogyan kerülhettek múltkor a kiesés szélére. “Azon gondolkoztam, hogy nem is értem, hogy a múltkor hogyan lehetett kieső. Annyira jó ez a csaj, mindenben. Táncban, mosoly, külső, minden szuper” – jegyezte meg a párt kereső üzletember.

Hunyadi Donatella a versenytáncos Bődi Dénes oldalán mutatja meg a DWTS-ban, hogy mit tud. Számára ez az első nagy volumenű tévéműsor, amiben szerepel. “Amikor jött a felkérés, csak egy kis időt kértem, hogy átgondoljam, nem mondtam kapásból nemet. Igazából belegondoltam, hogy ennek a műsornak van nívója, és hogy kapok egy profi táncpartnert, hiszen Dini fantasztikus, nála jobb tanárt el sem tudtam volna képzelni” – árulta el még a táncos műsor indulása előtt. Donatella a fiatal kora ellenére tudatosan tervezi a jövőjét, aminek egy része, hogy kilépjen édesanyja árnyékából: “Ezt tudatosan építem már évek óta, hiszen nem sokan tudják, hogy én a Zeneakadémián végeztem, és egy klasszikus énekművészi diplomát szereztem. Remélem, ez a táncműsor majd segít abban, hogy egy új oldalamat ismerjék meg az emberek“.

Jákob Zolit amúgy Király Linda produkciója is lenyűgözte. Meg is állapította, hogy kérdés nélkül vinné az énekesnőt A Nagy Ő-be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top