nlc.hu
Sztárok
DWST: Jákob Zoli Király Linda táncáról

Jákob Zoli kérdés nélkül vinné Király Lindát A Nagy Ő-be

Jákob Zoli,

A Dancing with the Stars háttérműsorában a meghívott vendégek – Kafi Rea Milla, Kecskés Enikő, Jákob Zoltán és Emilio – többek között Király Lindáék produkcióját is kivesézték. Kecskés Enikő megszólta az énekesnő ruháját, a Nagy Ő pedig elismerte: kérdés nélkül elvinné magával A Nagy Ő-be Lindát.

Nekem nagyon sokat takart a ruha. Megnéztem volna rövidebb ruhában, mert nagyon jó mozgása van” – jegyezte meg a modell.

Jákob Zoli kiemelte, hogy Király Linda alkatához ez megfelelő produkció volt. Mint mondja, meggyőzte őt az énekesnő teljesítménye, minden tekintetben elvarázsolta őt, ahogy táncolt a DWTS színpadán.

A Nagy Ő nem tudta félretenni érzéseit: Király Linda lenyűgözte. “Nagyon beleéli magát, ez nekem nagyon tetszik” – jelentette ki.

Vinnéd A Nagy Ő-be Zolika?” – kérdezett rá Emilio, mire a párt kereső üzletember: “Persze. (nevetve) Igen. Linda? Én felnézek rá.”

Király Linda és Suti Andris amúgy egy Paso Doble-t adott elő az idei Eurovíziós Dalfesztivál norvég slágerére a DWTS második adásában.

Mutatjuk:

A zsűritől összesen 23 pontot zsebeltek be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top