nlc.hu
Sztárok

Ilyen Hunyadi Donatella kapcsolata az édesapjával

Hunyadi Donatella az édesapjáról: „Olyan nekem, mint egy kedves ismerős”

A bíróság folyosóján találkoztak először.

Kiszel Tünde lányaként ismerte meg az ország Hunyadi Donatellát, aki ki szeretne lépni az édesanyja árnyékából, ezért is vállalta el a Dancing with the Stars-ban való szereplést. Az operaénekesnőnek tanuló Donatella hosszú interjút adott a Blikknek, amelyben többek között az édesapjával való kapcsolatáról is vallott.

Hunyadi Donatella,

Hunyadi Donatella a Dancing with the Stars 4. első élő-show-jában – Fotó: Sajtószoba

Elmondása szerint 7-8 évesen találkozott először vele a bíróság folyosóján, amikor elindult a pereskedés, mivel nem volt hajlandó vállalni az apaságot. Ezt követően 18 éves korában kereste meg őt az édesapja, mondván most már nagykorú és az édesanyja nélkül tud vele kommunikálni. “Azóta minden héten beszélünk, de nem alakult ki az a viszony, amit ő szeretett volna, és nem is fog soha. Olyan nekem, mint egy kedves ismerős” – árulta el Donatella, akinek az ének mellett a modellkedés is része az életének.

Arról is beszélt, hogy az édesanyja és a médiaszerepléseik miatt sokat bántották gyerekkorában, traumát is okoztak nála. “Volt, hogy valaki elkezdett velem barátkozni, majd a szünetben meghallottam, hogy másoknak azt mondja, csak azért tette, mert el akart jönni velünk valamilyen rendezvényre, benne akart lenni az újságban. Akkor fájt, de már túl vagyok ezen” – mesélte. 

Elárulta a bulvárlapnak, hogy a táncos műsorban való szereplése nyomán még több üzenetet, kommentet kap: “A nagy része inkább arról szól, hogy eddig nem ismertek, és milyen szimpatikus vagyok. A pasik közeledését azért óvatosan kezelem“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top