nlc.hu
Sztárok

Sztárgyerekek tévéműsorban

Sztárgyerekek, akik idén, egyedül debütáltak a képernyőn

Ki a táncparketten, ki pedig befektetők előtt mutatkozott be.

Az RTL-en és a TV2-n is szemtanúi lehettünk egy-egy sztárcsemete debütálásának idén. Ismert emberek gyereke költözött be a Párharc villájába, tűnt fel a Cápák előtt és mutatott be standard táncokat. Őket eddig nem láthattuk ilyen jellegű műsorban, sőt eddig nem is szerepeltek túl sokat vagy szinte semmit a nyilvánosság előtt. Most viszont kiléptek a szülők árnyékából.

Rékasi Zsigmond,

Rékasi Zsigmond a TV2 Párharc című műsorában – Fotó: Sajtószoba

Détár Enikő és Rékasi Károly fia soha nem látott oldalát mutatta meg a TV2 reality-jében. Rékasi Zsigmondot a Párharc többi szereplője sem tudta hova tenni, hiszen korábban még sosem láthatták ilyenfajta műsorban. A 21 évesen őrzés-védéssel foglalkozó sztárcsemete az akkori párjával, Gallai Melittával szerepelt. 

Rékasi Zsigmond egyébként sosem kertelt, bármikor őszintén elmondta a véleményét a reality-ben. Akkor sem hagyta magát, amikor hol Meggyes Dávid, hol pedig Győzike “kóstolgatta”, mint a reality legfiatalabb versenyzőjét. Melittával a döntőben már nem lehetett ott, viszont emelt fővel távoztak a műsorból.

Hunyadi Donatella Kiszel Tünde miatt vállalta el a Dancing with the Stars-t, mivel szeretett volna kitörni az édesanyja árnyékából. Ugyan kiskora óta ismertségnek örvend, ám legtöbben csak a naptárdíva lányaként említik. Most azonban úgy döntött, önállóan szeretne érvényesülni.

Hunyadi Donatella

Hunyadi Donatella a táncpartnerével, Bődi Dénessel – Fotó: Sajtószoba

“Szerettem volna kívül maradni a celeb világon. (…) Mivel van egy modell karrierem és diplomáztam a Zeneakadémián, úgy éreztem, hogy nekem erre nincs szükségem. Viszont amikor megkerestek a műsortól, nem mondtam rögtön nemet. Valami megmozdult bennem, aludtam rá néhányat, és arra jutottam, hogy ez jó alkalom arra, hogy kilépjek édesanyám árnyékából és önálló emberként tudjak érvényesülni ebben a világban” – indokolta Donatella a táncos show-műsorban való szereplését.

Elmondása szerint a saját területén már tett le az asztalra, mégis úgy említik, mint Kiszel Tünde lánya. “Pár éve megfogalmazódott bennem, hogy én így is, úgy is ismert vagyok. (…) De ha már így adódott, szeretnék önállóan érvényesülni” – fejtette ki a diplomás énekesnő, aki táncpartnerével az elődöntő kapujában esett ki, így ötödikként végeztek a versenyben.

Dévényi Máté

Szépségipari vállalkozást visz anya és fia, Dévényi Katalin és Máté – Fotó: Sajtóklub

Dévényi Tibor fia, Dévényi Máté a Cápák között 4. adásában próbált szerencsét. Édesanyjával együtt szerepelt az üzleti show-műsorban, hogy befektetőket toborozzanak az anya-fia vállalkozáshoz. Dévényi Katalin már 27 éve jelen van a szépségiparban: LPSM liposzómás szérumok és krémek készítésével foglalkozik. Egy saját gyártású kozmetikai termékcsaládot (LPSM Skincare) kívántak felfuttatni, ehhez 6 millió forintért 30 százalékot kínáltak a Cápáknak.

Moldován András és Tomán Szabina azonnal lecsapott a vállalkozásra, végül Moldovánnak sikerült megnyernie Dévényi Tibi bácsi volt feleségének és fiának a cégét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top