nlc.hu
TV-sztárok

Hunyadi Donatella szeretne érvényesülni

Hunyadi Donatella: „A saját területemen már tettem le az asztalra, mégis úgy említenek, mint Kiszel Tünde lánya”

Egészen idáig szeretett volna kimaradni a celebvilágból.

Kedden rántották le a leplet arról, idén kik perdülnek táncra a Dancing with the stars című műsorban. Ebben az évben olyan párosokat alkottak a műsor készítői, akiket egytől egyig izgatottan várunk. 

Hunyadi Donatella

Fotó: Trenka Attila

Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella Bődi Dénes oldalán mutatja meg, hogy mit tud. Donatellának ez lesz az első nagy volumenű műsor, amiben szerepelni fog. A Borsnak pedig meg is indokolta, miért éppen erre esett a választása, miközben édesanyja által jóformán születése óta ismeri őt az ország. 

„Szerettem volna kívül maradni a celebvilágon. Ezt nem rossz értelemben mondom, hiszen édesanyám is ennek a része, és még nagyon sokan, akikre felnézek és szeretek. Mivel van egy modellkarrierem és diplomáztam a Zeneakadémián, úgy éreztem, hogy nekem erre nincs szükségem. Viszont amikor megkerestek a műsortól, nem mondtam rögtön nemet. Valami megmozdult bennem, aludtam rá néhányat, és arra jutottam, hogy ez jó alkalom arra, hogy kilépjek édesanyám árnyékából és önálló emberként tudjak érvényesülni ebben a világban–– magyarázta a lapnak Donatella, akihez nem először érkezett felkérés, de első alkalommal bólintott rá. – A saját területemen már tettem le az asztalra, mégis úgy említenek, mint Kiszel Tünde lánya. Ami nekem alapvetőn nem baj, mert ő a legcsodálatosabb anya, és nagyon szeretem őt. Viszont pár éve megfogalmazódott bennem, hogy én így is, úgy is ismert vagyok, ebbe születtem bele, ezen változtatni nem lehet, nem is szeretnék. De ha már így adódott, szeretnék önállóan érvényesülni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top