nlc.hu
TV-sztárok

Kiszel Tünde meghatódott

Kiszel Tünde könnyezve jelentkezett be: „Leírhatatlan, amit most érzek”

Nem is lehetne ennél büszkébb.

Kiszel Tünde nem csak a minden évben megjelenő naptáraival tud büszkélkedni. Lánya, Hunyadi Donatella már 20 éves, felnőtt nő, aki szó szerint édesanyja mellett, a kamerák kereszttüzében nőtt fel. Mára azonban sikerült kitörnie édesanyja árnyékából. 

Kiszel Tünde

Fotó: Instagram

Donatella anyukája nyomdokaiba lépve, sikeres modellkarrierre tehetett volna szert, helyett viszont úgy döntött, énekesi babérokra tör. Három éve fel is vették a Zeneakadémiára, azóta pedig több komolyzenei koncertet adott már és templomokban is énekelt. Tünde amikor csak teheti, elkíséri lányát és a nézők soraiból biztatja. Nem volt ez másként Donatella hétvégi diplomakoncertjén sem, ahonnan csodás fotókat posztolt a naptárdíva, melyekhez megható sorokat írt. 

„Tegnap volt Donatella diplomakoncertje a Zeneakadémián! Leírhatatlan, amit most érzek! Köszönöm, Istenem, hogy ezt megérhettem! Meghatódva, könnyes szemmel hallgattam Donatellát.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top