nlc.hu
TV-sztárok

Hunyadi Donatella kiskamaszként

Így nézett ki kiskamaszként Kiszel Tünde lánya, Donatella

Donatella 22 éves felnőtt, gyönyörű nővé cseperedett, aki a kifutókat sorra hódítja.

Hunyadi Donatella idén nyáron lett 22 éves, aki a modellkedés mellett egyetemre is jár, klasszikus éneket tanul, mezzo-soprano a hangja.

15 évesen kezdett foglalkozni a klasszikus énekléssel, és nemrég második lett egy rangos versenyen Belgrádban. „Mindig úgy gondoltam, hogy elkezdem a klasszikust, aztán áttérek a popra, de annyian mondták, hogy csináljam ezt a vonalat, mert van hozzá tehetségem” – mondta korábban az RTL Klub Reggeli adásában.

Hunyadi Donatella kiskamaszként

Donatella kiskamaszként, 14 évesen (Fotó: Nagy Zoltán/smagpix) és 20 évesen, sikeres modellként (Fotó: Schumy Csaba/smagpix)

Mivel tanulmányait a Szegedi Tudományegyetemen kezdte el, Donatella egy időre elköltözött édesanyjától, de már ismét vele él. Kiszel Tünde ezt akkor árulta el, amikor az Álarcos énekesben leleplezték.

„Eleinte nem akartam elárulni, valahogy a próbafolyamatok közben jött el az a pont, amikor már nem tudtam neki mit mondani, hova megyek. A mi viszonyunk Donatellával nagyon szoros és nem akartam neki hazudni, persze nem is lett volna kivitelezhető. Újra velem lakik, amióta Szegedről átjelentkezett ide, a Zeneakadémiára. Azért pedig egyáltalán nem aggódtam, hogy ő elszólja magát. Donatella aztán igazán tud titkot tartani.”

Egyetem mellett modellkarrier

Donatella 15 éven keresztül szerepelt Kiszel Tünde naptárjaiban, de a 2017-ben úgy döntött, többet nem pózol édesanyja mellett, inkább a saját modellkarrierjét építi.

„14-15 éves korom óta modellkedek, ez idő alatt sok minden történt, most kerültem vissza egy nagyon jó magyarországi menedzsmenthez, Kajdi Csabáéhoz. Azt érzem, hogy a helyemre kerültem. Most még nem veszi el sok időmet a modellkedés, de lehet, ez később változni fog, ha esetleg külföld is a képbe kerül” – mondta korábban a Reggeliben.  

Rengeteg fotózáson és divatbemutatón vett részt az elmúlt években, 2020 májusában pedig az olasz Vogue magazin internetes oldalára is felkerült.

„Tisztában vagyok azzal, hogy nem véletlenül vagyok itt most, édesanyám miatt vagyok itt, miatta vagyok ismert a médiában, viszont mindent megteszek azért, hogy saját magam által is ismert legyek” – mondta korábban Donatella a Mokka műsorában.

A ritkán látott nagy testvér

Kevesen tudják, de Donatellának van egy bátyja is, akit nemrég mutatott meg édesanyja, Kiszel Tünde.

„Család, szeretet, humor és egy jó autó… ! Mi kell még? Nagyon jól éreztük magunkat tegnap Donatella bátyjánál!” – írta posztjához Kiszel Tünde.

(Nyitókép: Nagy Zoltán/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top