nlc.hu
TV-sztárok

Hunyadi Donatella vallomása

Hunyadi Donatella az édesapjáról: „Nem alakult ki közöttünk olyan kapcsolat, amit szeretett volna”

Az operaénekes mély lelki sebeket hagyott a gyermekében.

A 22 éves Hunyadi Donatella számára fontos, hogy független nő legyen, akinek saját egzisztenciája van. A fiatal lány édesanyjáról, Kiszel Tündéről sokat tudunk, ám operaénekes édesapjáról annál kevesebbet. Bár ritkán beszél művész szülőjéről, most elmondta, hogy sosem alakult ki köztük olyan kapcsolat, mint amit szeretett volna. 

Hunyadi Donatella

Hunyadi Donatella (Fotó: Olajos Piroska)

„A mai napig benne van az életemben, telefonálunk, de mégis azt kell mondjam, nem alakult ki közöttünk olyan kapcsolat, amit szeretett volna. Megértem mindkét oldalt, de édesanyámét jobban, mert ő van benne a médiában, és őt támadták ezzel undorító módon éveken keresztül. Neki meg kellett védenie magát és az igazát. Szerette volna ezt olyan körülmények között, hogy ne kelljen kivinni az egész ország elé, viszont nem sikerült, mert az édesapám nem nagyon volt rá vevő” – nyilatkozta Donatella a Levente Klubja legújabb részében. A lány arról is beszélt, hogy nem haragszik az édesanyjára, aki évekkel ezelőtt bírósághoz fordult a gyermeke érdekében. 

„Apukám ennek a szöges ellentéte, ő semmilyen médiaszereplést nem akar maga körül, meg nem akart. De amikor beszélgetünk, ez már soha nem téma. Ez megtörtént, lezártuk. Viszont ő nem segített nekem semmiben az életem során, mindent saját magam által értem el, illetve az édesanyám és a keresztanyám volt a segítségemre” – tette hozzá Kiszel Tünde lánya, aki hamarosan a Dancing with the Stars című műsorban fog szerepelni. A show kapcsán elmondta, hogy nincs benne bizonyítási vágy, csak magának szeretne megfelelni, illetve nem akar csak az édesanyja neve miatt feltűnni a médiában. 

„Mindig ezt mondják, hogy »kitör az árnyékából«, ami picit negatív. Igazából nem kellett kitörnöm, mert amikor egy új közösségbe mentem, úgy fogadtak, mint Donatella, nem pedig úgy, hogy Kiszel Tünde lánya. Nyilván ez mindenkiben megvolt, de nem mindig tudták. A legjobb barátaim nem tudták, hogy híres ember az édesanyám”magyarázta korábban a modell. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top