nlc.hu
Sztárok

Sztárcsemeték, akik a szemünk előtt nőttek fel

Sztárcsemeték, akik a szemünk előtt nőttek fel

Van, akinek hiányzott a választási jog, hogy eldöntse akar szerepleni vagy sem, van, aki él a népszerűség adta lehetőséggel. Sztárcsemeték, akik a kamerák kereszttűzében nőttek fel.

Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge

Horváth Csenge Fésűs Nelly lányaként sokat volt a reflektorfényben gyerekkora óta.

Sztárcsemeték, akik a szemünk előtt nőttek fel

Horváth Csenge édesanyjával, Fésűs Nellyvel 2010-ben, a Reggeliben

„Különösebben nem is volt belőle semmi rossz, hiszen itt vagyok, élek, virulok, csinálom a dolgomat. Csak az hiányzott nekem, hogy meglegyen a választási jogom ahhoz, hogy szeretném-e ezt az életet, vagy nem. Mert nem biztos, hogy ezt választottam volna” – mondta a Palikék világa című műsorban Csenge, majd hozzátette, nagyon sok előnye származott abból, hogy ismert az édesanyja, ám árnyoldala is van. 

Sztárcsemeték, akik a szemünk előtt nőttek fel

Csenge napjainkban (Fotó: Schumy Csaba/solwee)

Ördög Nóri gyerekei, Mici és Vencel

Nánási Mici május elején ünnepelte kilencedik születésnapját, Ördög Nóra pedig egy régi fotót osztott meg Instagram-oldalán, hogy szemléltesse az idő múlását.

A műsorvezető korábban kisfiáról, is mutatott már hasonló montázst. A szülők számos fotót osztanak meg a gyerekekről kicsi koruk óta.

Hunyadi Donatella

Hunyadi Donatella, Kiszel Tünde lánya már 20 éves, felnőtt nő, aki szó szerint édesanyja mellett, a kamerák kereszttűzében nőtt fel.

Sztárcsemeték, akik a szemünk előtt nőttek fel

Kiszel Tünde és lánya, Donatella 2000-ben. (Fotó: x Archívum Story-Best/solwee)

„Anyukámnak nem volt könnyű dolga velem annak idején, mert mindig nagyokat álmodtam, már kislányként is céltudatos voltam. Rendkívül hálás vagyok neki, hogy hagyta, hogy a saját utamat járjam és azt csináljak, amit szeretnék. Közben pedig úgy nevelt, hogy a helyén legyen az értékrendem. Nem volt szigorú, viszont következetes. Illemet tanultam tőle, és azt, hogy egy nőnek mindig legyen tartása. Sok mindent adott nekem, de csak nemrég jöttem rá, hogy ezek milyen fontos dolgok” – mondta az nlc-nek adott interjújában Donatella

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top