nlc.hu
Sztárok

Ördög Nóráék balatoni boltjai

Idén már Ördög Nóra gyerekei is munkába állnak a balatoni boltban

Kezdődik a balatoni szezon, beindul a nagyüzem a műsorvezető boltjainál.

Ördög Nóráék számára régóta természetes, hogy a nyarat a Balatonnál töltik. A műsorvezető a férjével már azt is tudják, hogyan kell a munkát és a családi programokat tökéletesen összeegyeztetni. „Idén megfogadtuk, hogy nem nyitunk új boltot, de ha az égiek is úgy akarják, akkor jövőre jöhet a negyedik. Most a meglévő hármat szeretnénk tökéletesíteni” – árulta el a Story magazinnak a tévés.

Ördög Nóra,

Ördög Nórák hamarosan megkezdik a dolgos-boltos nyarukat – Forrás: TV2 /  Vigyázat, gyerekkel vagyok! – videó

Bár Ördög Nóráék minden percét élvezik a boltos létnek, idén ennek mégis némi határt akarnak szabni, mert hajlamosak „ottfelejteni” magukat a munkában. „Néha muszáj lassítani, és szerencsére a férjem tudja, mikor kell megnyomni rajtam a stop gombot. Szilárdan elhatároztam, hogy az idei szezonban nem engedem, hogy teljesen beszippantsanak a boltok” – vallotta be a műsorvezető, aki most a közös, családi programokra akar koncentrálni a balatoni nyár során.

Gyerekei, a 10 éves Mici és a 9 éves Venci azonban nem csak a szórakozásból szeretnék kivenni a részüket a nyári szünetben. „Azt mondták, az idei szezonban nagyon szeretnének besegíteni nekünk a boltban. Úgyhogy Palkóval már agyalunk, milyen feladatot kapjanak. Ezzel egyúttal egy kis zsebpénzt is tudnak keresni” – mesélte.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top