nlc.hu
Sztárok

Ördög Nóráék balatonfüredi boltja

Kígyóztak a sorok Ördög Nóráék harmadik boltjánál, most Balatonfüreden nyitottak egyet

Akarattya után újabb balatoni várost vett be a Nekem a Balaton kisboltlánc.

Óriási tömeg rohamozta meg Ördög Nóráék vasárnap megnyitott kisboltját Balatonfüreden – írja a Blikk. A délelőtt 11 órai megnyitónál is már több méteres sor húzódott a boltjuk előtt, a hőség ellenére is rengetegen voltak kíváncsiak a Nánási család legújabb kisüzletére.

Szombaton már csak az utolsó simításokat végezték Ördög Nóráék a bolt külső csinosításánál: helyére rakták a bolt névtábláját, valamint a napernyőket tökéletesítették.

Ördög Nóra és férje szinte igazi kisboltláncot alakít ki a Balatonon, az eddigi két üzletük Balatonakarattyán nagy népszerűségnek örvend. A harmadik boltjuk megnyitásáról áprilisban mesélt először a műsorvezető: „Már az első perctől kezdve kaptunk felkéréseket és lehetőségeket arra, hol nyithatnánk még boltot. Ez a balatonfüredi is egy ilyen felkérés volt. (…) Béreljük majd a helyet, de a mi igényeink szerint alakítják ki”.

Nánásiék

A Nánási házaspárnak immár 3 kisboltja van (Forrás: Nánásiék / YouTube – videó)

A házaspárnak egyébként minden napját pontosan meg kell terveznie ahhoz, hogy működőképesek legyenek a boltok a hivatásuk és a családi életük mellett. Elmondásuk szerint komoly logisztikára van szükség ahhoz, hogy ezt csinálni tudják.

Olvass még Ördög Nóráékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top