nlc.hu
TV-sztárok

Ördög Nóráék újabb kisboltja

Nagy bejelentést tettek Ördög Nóráék: nyáron jön a harmadik!

Meglepték a követőiket.

Ördög Nóráék már a harmadik kisboltjukat nyitják meg nyáron, a két balatonakarattyai után most Balatonfüreden terjeszkednek – tudta meg a Blikk.

Ördög Nóra

Új kihívásba vágnak bele Ördög Nóráék: Balatonfüreden is kisboltot nyitnak (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

„Már az első perctől kezdve kaptunk felkéréseket és lehetőségeket arra, hol nyithatnánk még boltot. Ez a balatonfüredi is egy ilyen felkérés volt. (…) A Halászkert étterem mellett lesz a bolt, ez a környék benne van a füredi vérkeringésben. (…) Béreljük majd a helyet, de a mi igényeink szerint alakítják ki” – árulta el a bulvárlapnak a műsorvezető.

Nánási Pál bevallotta, ez egy szerelemprojekt a részükről: „Nem az anyagi vagy az üzleti része vonz bennünket, hanem az, hogy szeretjük csinálni”.

A házaspárnak minden napját pontosan meg kell terveznie ahhoz, hogy működőképesek legyenek a boltok a hivatásuk és a családi életük mellett. Mint mondják, komoly logisztikára van szükség ahhoz, hogy ezt csinálni tudják, de egyre jobban belejönnek.

Olvass még Ördög Nóráról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top